Een eigendom kopen met advies van een aankoopmakelaar?

Een grond, huis, appartement kopen is voor de meeste mensen geen alledaagse bezigheid.
De eigenaar-verkoper doet beroep op een vastgoedmakelaar, terwijl de kopers er alléén voor staan  en zich op 101 plaatsen moet gaan bevragen.
Bovendien zijn de laatste jaren de regels en wetten heel wat omslachtiger geworden. Niet alleen speelt hier het contractrecht, ook de wetgeving over ruimtelijke ordening, milieu, voorkooprechten.

Door hier voor een makelaar onder de arm te nemen, bent u zeker van een correcte afhandeling van de koop. Deze dienstverlening betaalt zich wel veelvoudig terug.

De aankoopmakelaar neemt het op voor ùw belangen en staat aan uw kant.  

De jarenlange ervaring (+25 jaar) van uw makelaar, zijn voor de klant-koper een goede garantie.
Een sterke troef is ook dat de makelaar in zijn werkgebied woont, de streek kent en gekend is, bereikbaar en aanspreekbaar is, kortom ùw makelaar een band heeft met de  streek en zijn omgeving.

Iemand die een eigendom koopt, gaat haast altijd eens eerst rondkijken om zich een idee te kunnen vormen van wat haalbaar en betaalbaar is, volgens eigen middelen. Iedereen droomt van een prachtig kasteel, maar ...!!
Om een overzicht te krijgen van wat er in de regio te koop is, zal uw aankoopmakelaar voor u een selectie maken op basis van uw wensen en uw portemonnee.

Hij zal voor uw een reële schatting maken van het gekozen eigendom. Op die manier krijgt u een realistisch beeld zonder franjes. Bij de dienstverlening hoort ook de volledige opvolging van het dossier en de onderhandelingen, zelfs de prijsonderhandeling met de verkoper-eigenaar of verkopende vastgoedmakelaar, zodat uw aankoop een succes wordt.